Repacking

Het komt wel eens voor dat u uw goederen vanuit de producent ontvangt in een verpakking die niet voldoet aan uw wensen. Het kan ook zo zijn dat u diverse producten heeft afkomstig van verschillende producenten, maar die u wel in één en dezelfde verpakking wilt verzenden. Om uw product zo representatief mogelijk aan te kleden naar uw wensen kunnen wij u diverse opties bieden. Vraag daarvoor naar de mogelijkheden!

Communicatie

Persoonlijk contact vinden wij bij Distriweb BV enorm belangrijk. Het is vervelend om via allerlei tussenwegen na lang wachten eindelijk in contact te komen met iemand die u kan helpen met de vraag die u heeft. Daar heeft u geen tijd voor! Daarom koppelen wij één vaste contactpersoon met u

zodat er helderheid is over wie te benaderen indien er vragen, opmerkingen of verzoeken zijn. Deze contactpersoon beschikt over alle relevante informatie om elke vraag , opmerking of verzoek te beantwoorden en te schakelen waar nodig. U hoeft niet te vrezen voor wachtrijen of dat u onderaan een stapel terechtkomt. Bij Distriweb BV is het met een belletje of een mailtje al gelijk geregeld voor u!

Bel mij terug

Wilt u door Distriweb gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Wij staan u graag te woord!