Inslag

U kunt al uw goederen direct bij ons laten afleveren, zodat wij deze in ontvangst nemen. Het grootste voordeel hierbij is dat u geen opslagruimte meer nodig heeft omdat wij dit voor u verzorgen. Bij ontvangst voeren wij een strikte controle uit over de staat van uw goederen en worden deze vervolgens opgeslagen in onze loods. U ontvangt tevens een rapportage van ons over enige op- en aanmerkingen m.b.t. uw in ontvangst genomen goederen. Onze loods is altijd bemand en daarom zijn wij flexibel in de dagen en tijden waarop wij uw goederen in ontvangst kunnen nemen.

Bovendien is er voldoende opslagruimte voor goederen die u alvast in bewaring wilt hebben, maar later pas wilt versturen. Wij maken alles gereed zodat er bij groen licht direct geschakeld kan worden!

Communicatie

Persoonlijk contact vinden wij bij Distriweb BV enorm belangrijk. Het is vervelend om via allerlei tussenwegen na lang wachten eindelijk in contact te komen met iemand die u kan helpen met de vraag die u heeft. Daar heeft u geen tijd voor! Daarom koppelen wij één vaste contactpersoon met u

zodat er helderheid is over wie te benaderen indien er vragen, opmerkingen of verzoeken zijn. Deze contactpersoon beschikt over alle relevante informatie om elke vraag , opmerking of verzoek te beantwoorden en te schakelen waar nodig. U hoeft niet te vrezen voor wachtrijen of dat u onderaan een stapel terechtkomt. Bij Distriweb BV is het met een belletje of een mailtje al gelijk geregeld voor u!

Bel mij terug

Wilt u door Distriweb gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Wij staan u graag te woord!