Orderpick

Wanneer uw klant een order plaatst komt deze bij ons binnen via ons E-fulfilment software welke is gelinkt met uw webshop. Het linken van uw webshop met onze software is een simpele klus voor ons, wij begeleiden u hierin.

Foutloos orderpicken is een kunst en daarom hecht Distriweb BV hier veel belang aan. Aan de hand van diverse controlepunten dragen wij er zorg voor dat uw klant het juiste product ontvangt. Al uw producten zijn overzichtelijk gesorteerd in de loods en door ons voorzien van een unieke barcode (SKU) waardoor foutloos orderpicken geen enkel probleem is voor ons!

Communicatie

Persoonlijk contact vinden wij bij Distriweb BV enorm belangrijk. Het is vervelend om via allerlei tussenwegen na lang wachten eindelijk in contact te komen met iemand die u kan helpen met de vraag die u heeft. Daar heeft u geen tijd voor! Daarom koppelen wij één vaste contactpersoon met u

zodat er helderheid is over wie te benaderen indien er vragen, opmerkingen of verzoeken zijn. Deze contactpersoon beschikt over alle relevante informatie om elke vraag , opmerking of verzoek te beantwoorden en te schakelen waar nodig. U hoeft niet te vrezen voor wachtrijen of dat u onderaan een stapel terechtkomt. Bij Distriweb BV is het met een belletje of een mailtje al gelijk geregeld voor u!

Bel mij terug

Wilt u door Distriweb gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Wij staan u graag te woord!