Verzenden

Distriweb BV werkt samen met diverse vervoerders en kan daarom uw producten versturen met zeer aantrekkelijke tarieven. Elke vervoerder heeft zo zijn kwaliteiten en specialiteiten, daarom is het altijd goed om meerdere opties in handen te hebben. U krijgt bovendien toegang tot de track & trace gegevens van alle zendingen die verstuurd worden zodat u ten aller tijde kunt meekijken en op de hoogte bent van waar de zendingen van uw klanten zijn.

Communicatie

Persoonlijk contact vinden wij bij Distriweb BV enorm belangrijk. Het is vervelend om via allerlei tussenwegen na lang wachten eindelijk in contact te komen met iemand die u kan helpen met de vraag die u heeft. Daar heeft u geen tijd voor! Daarom koppelen wij één vaste contactpersoon met u

zodat er helderheid is over wie te benaderen indien er vragen, opmerkingen of verzoeken zijn. Deze contactpersoon beschikt over alle relevante informatie om elke vraag , opmerking of verzoek te beantwoorden en te schakelen waar nodig. U hoeft niet te vrezen voor wachtrijen of dat u onderaan een stapel terechtkomt. Bij Distriweb BV is het met een belletje of een mailtje al gelijk geregeld voor u!

Bel mij terug

Wilt u door Distriweb gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Wij staan u graag te woord!