Transport

Distriweb BV bestaat uit ondernemers met een professionele achtergrond in o.a. transport. Vanwege de ervaring in deze branche kunnen wij u helpen met allerlei mogelijkheden als het gaat om uw goederen die van A naar B moeten. Zijn er spoedzendingen? Moet er een pallet met spoed ergens opgehaald worden? Heeft u liever dat wij uw producten bezorgen in plaats van een externe vervoerder? Bijna alles is mogelijk! We houden ervan om onze klanten zekerheid te bieden.

Communicatie

Persoonlijk contact vinden wij bij Distriweb BV enorm belangrijk. Het is vervelend om via allerlei tussenwegen na lang wachten eindelijk in contact te komen met iemand die u kan helpen met de vraag die u heeft. Daar heeft u geen tijd voor! Daarom koppelen wij één vaste contactpersoon met u

zodat er helderheid is over wie te benaderen indien er vragen, opmerkingen of verzoeken zijn. Deze contactpersoon beschikt over alle relevante informatie om elke vraag , opmerking of verzoek te beantwoorden en te schakelen waar nodig. U hoeft niet te vrezen voor wachtrijen of dat u onderaan een stapel terechtkomt. Bij Distriweb BV is het met een belletje of een mailtje al gelijk geregeld voor u!

Bel mij terug

Wilt u door Distriweb gebeld worden? Dan kunt u uw contactgegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Wij staan u graag te woord!